Aannemer nodig in Zeeland?

Uw bouwbedrijf in Zeeland

Wilt u uw huis verbouwen of renoveren? Of liever een nieuw huis bouwen? Moet uw badkamer betegeld worden? U bent aan het juiste adres!

Aannemer voor huis en bedrijf

Wij verzorgen uw nieuwbouw en verbouwprojecten en geven daarbij persoonlijk advies. Wij pakken uw timmer- en metselwerk op en wij betegelen en stukadoren waar u het nodig heeft. Waar wij voor gaan? Kwaliteit!

Julian de Vos

Ik ben Julian de Vos, het gezicht achter De Vos Timmerwerken. Ik heb een passie voor de bouw en ik kan dan ook oprecht zeggen dat timmeren, metselen en stukadoren mijn hobby’s zijn. En van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. Sinds januari 2016 ben ik ondernemer in de bouw geworden. Daarvoor werkte ik 7 jaar bij een bouwbedrijf en daar heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Dat pas ik nu graag toe in uw bouwproject.

We helpen u graag samen verder met uw bouwplannen!

De Vos Timmerwerken is gevestigd in Stavenisse, maar wij doen bouwprojecten in heel Zeeland.

Heeft u vragen over uw bouwplannen? Advies nodig over metselwerk? Of wilt u een offerte aanvragen?

Wij helpen u graag!

 

Neem contact met ons op